ympäristöarvoja kunnioittaen

Maa- ja kiviainestoimituksiamme ohjaavat vastuullisuus- ja ympäristöarvot – tavoitteenamme on työmme tekeminen entistä fiksummin ja järkevämmin, ja sitä kautta yhtiön hiilijalanjäljen pienentäminen. Hyödynnämme mahdollisimman paljon mm. meno-paluu-kyytejä, jolloin kuljetusmatkoja tulee vähemmän. Tässä apunamme on IT ja kuljetussovellus, jota olemme olleet mukana kehittämässä. Näin saamme maa – ja kiviainestilaukset liikkumaan tehokkaasti ja nopeasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Kuljetuskalustomme on mahdollisimman uutta, jolloin päästöjen määrä on mahdollisimman pieni: vähäpäästöinen kalusto merkitsee aina ekologisempia kilometrejä. Ympäristöarvot ja vastuullisuus ovat tärkeitä asioita meillekin ja haluamme siksi toimia edelläkävijänä hävikkiä ja hukkaa välttäen aina kiviainesten alkujalostuksesta kuljetuksiin.

Kiviainesalueillamme toimimme ympäristöarvoja kunnioittamme ja seuraamme tarkasti lupamääräyksiä, jotka perustuvat tarkkoihin ympäristökriteereihin. Huolehdimme täsmällisesti maisemointivelvoitteistamme ja toimimme vastuullisesti esimerkiksi lintujen pesintäajat huomioiden. Jalostuskalustomme on mahdollisuuksien mukaan aina sähkökäyttöisiä.