Haemme myyntipäällikköä

Savon Kuljetus -konserni on nopeasti kasvava, luotettava suomalainen monialayhtiö, jonka laaja palveluvalikoima kattaa mm. kiviainesmyynnin, infrapalvelut ja logistiikkaliiketoiminnan.

Haemme kasvua ja vahvistusta markkinoilta ja etsimme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Niemisen Sora Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

Haemme myyntipäällikköä, joka huolehtii uusien ja nykyisten asiakkaidemme kiviaines- ja maansiirtopalveluiden myynti- ja asiakastarpeista eteläisen Suomen alueella. Olet asiakkaiden käytettävissä ja aidosti läsnä heidän tarpeitaan varten.

Sinulla on jo olemassa omaa yhteistyökumppaniverkostoa, jota laajennat ja kasvatat lisää. Kehität liiketoimintaamme, myyntiprosessiamme ja -järjestelmiämme systemaattisesti sekä tuot uusia ideoita rohkeasti koko työyhteisölle. Vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot ovat sinulle keskeinen osa ammattitaitoa.

Toivomme sinulta positiivisuutta, avoimuutta ja jatkuvaa kehittymiskykyä. Koulutustaustaltasi voi olla esimerkiksi kaupallinen tai tekninen. Koulutusta tärkeämpää on sanansa mittainen -asenne ja vahvat näytöt myyntityöstä. Tehtävässä menestymistä tukee aikaisempi kokemus kiviainesalalta tai muuten kiinnostus alaa kohtaan.

Tarjoamme erittäin monipuolisen sekä vaihtelevan työnkuvan lisäksi hyvän perehdytyksen ja kouluttautumismahdollisuudet. Pääset osaksi Savon Kuljetus- konsernin kiviaines- ja maansiirtokuljetusten tiimiä, jossa hyvä yhteishenki konkretisoituu kollegoiden tukena ja apuna. Kiinteä toimipisteesi tulee sijaitsemaan Hämeenlinnassa.

Lisätiedot tehtävästä ja sen sisällöstä Niemisen Sorana aluepäällikkö Sari Junnila, p. 040 455 1070, sari.junnila@savonkuljetus.fi. Hakemukset CV:n ja palkkatoiveen kanssa 24.1.2023 mennessä osoitteeseen rekry@savonkuljetus.fi.

Toimi nopeasti, sillä haastattelut käynnistetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Niemisen Sora Oy on sora- ja kivialan yritys, jonka toiminta-alue kohdentuu kolmostien kehityskeskusten ympärille. Jalostamme ja myymme laadukkaita kiviaineksia betonituotantoon sekä muuhun rakentamiseen. Liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 9 M€. Kuulumme Savon Kuljetus -konserniin, joka on logistiikka- ja infrarakentamisen sektorilla toimiva monialayhtiö. Konsernin palveluksessa oli vuonna 2021 noin 170 henkilöä ja liikevaihto oli noin 130 miljoonaa euroa. https://niemisensora.fi/